Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

En masse e-firmaer tilbyder i dag en række forskellige metoder til levering. En af de mest anvendte er p.t. at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte produkter når du har tid. Leveringstypen er jo ret så nem, samt endda tillige den prisbilligste leveringsversion.

Du burde ydermere påtænke at vælge levering hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver i regelen en smule mindre prisbillig, men på den anden side meget nem. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men det beroer på at du har bopæl nær netshoppens adresse.

Fragtperioden er selvfølgelig meget essentiel når du skal bruge din ordre om kort tid, og i det øjemed er det rimelig passende at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid på det vedkommende produkt.

Størstedelen af internet shops annoncerer dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, men vær obs på at det er forudsat at ordren indsendes før et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varen klar før personalet drager hjemad.

Nogle webbutikker sikrer portofri levering, men i reglen påkræves det at der bestilles for et fastsat beløb. Derudover burde man tage den billigste leveringsudgave, der ofte – ligegyldigt om du er tæt på Aalborg, Smørumnedre eller Bjerringbro – er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Levering til din adresse eller til når du er på job

Det er jo efterhånden ret så praktisk for alle og enhver at sammenholde priser i blandt flere online selskaber og på grund af dette har mange online webshops ikke kunne slippe for at reducere salgsværdien på deres varer – til juniorer, lige så vel som til mænd og kvinder – kolossalt, og endda nogle gange frembyde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det til hver en tid være lønnende at kontrollere nogle e-butikker efter rabatkoder forud for at du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at antage den skarpeste pris.

Man må ikke desto mindre huske på, at ifald en shop på nettet udlover en vare til salg for en pris der kan ses som ubegribelig fordelagtig, kan det mange gange være et fingerpeg om en uærlig internet virksomhed. Handler med kort er imidlertid indbefattet af en retningslinje, der hjælper kunden imod uærlige online forretninger.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale pengene i flere bidder.

Forinden nogen handler hos en webbutik kan man for at være sikker læse e-shoppens handelsaftale, men det er oftest ikke særlig spændende.

En anden valgmulighed er at kigge om e-shoppen er godkendt af e-mærket, da det generelt er en angivelse af at online shoppen efterkommer de gældende danske regler, samt at internet selskabet en gang i mellem evalueres af fagfolk der er inde i vedtægterne på området. Desuden får du lejlighed til støtte, ifald du skulle få udfordringer ved din bestilling.

Herudover er det en hjælp at kunden er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen, fx hvilken returrettighed online virksomheden anvender. I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid beholder sin kvittering, så man fremadrettet kan eftervise ordren, hvad end man leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Netshopping bliver kun mere populært

Trustpilot yder en lang række fortræffelige chancer for at vurdere ret mange tidligere forbrugeres domme og af den grund er det fornuftigt, at du bliver klogere på e-shoppens omtaler forud for at du lægger din bestilling.

Facebook forærer dig lignende en lang række pæne metoder til at få kendskab til internet forhandlerens popularitet. I øvrigt ses en del shops på nettet hvor folk kan forfatte en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel kan bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Vores side finansieres af reklameindtægter. Vi hjælper et hold af outlets på nettet i Danmark eftersom vi promoverer firmaernes varer, og modtager provision for så vidt den person vi sender videre gennemfører en bestilling.

Informationer vedrørende varer og firmaer på nettet understøttes nu og da, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for korrektioner der eventuelt er foretaget efter at vi sidste gang opdaterede websitets data.