Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

En lang række e-handler foreslår til alt held et stort udvalg af fragtmetoder. En der er meget almindelig er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig super smart, samt desuden også den mest betalelige fragtmulighed.

Du bør alternativt vælge at få leveret til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt en smule mere pebret, men ydermere super let. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket dog stiller krav om at du er nær online webshoppens lager.

Størstedelen af online varehuse giver 1 dags fragt på en række varenumre, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen indsendes forinden et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ud af døren forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Flere netbutikker frembyder fragt uden gebyr, men typisk påkræves det at der shoppes for en fastsat sum. Derudover skal man vælge den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde – ligegyldigt om du opholder sig tæt på Roskilde, Hobro eller Ribe – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Tjek om internet firmaet er medlem af e-mærket

Det er jo efterhånden rigtig smertefrit for almindelige mennesker at sammenholde priser fra forskellige internet outlets og følgelig har en lang række e-forhandlere været nødt til at presse salgsværdien på produkterne – til juniorer, men også til mænd og kvinder – eftertrykkeligt, og endda nogle gange sikre portofri levering.

Men det kan til hver en tid blive tiden værd at kigge forbi indtil flere online forretninger efter tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den prisbilligste pris.

Forud for at nogen handler på en online webshop bør de på en vis måde gennemlæse shoppens forretningsbetingelser, men det er tit ikke super interessant.

Et andet alternativ kan være at kontrollere hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, fordi det bør være et bevis på at online firmaet opretholder den officielle danske lovgivning, og at den ofte føres tilsyn med af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Desuden giver det dig anledning til support, såfremt du oplever besvær i forbindelse med din shopping.

Udover dette anbefaler vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vedtægter der kan have indvirkning på transaktionen, som eksempelvis den ombytningsret internet forhandleren anvender. Derfor er det tilmed afgørende, at man stadig bevarer ens ordremail, således man i fremtiden vil kunne bevidne handlen, ligegyldigt om man skal shoppe til en kvinde eller mand.

En tryghed om at e-firmaet anerkender de officielle regler

Trustpilot byder på tilpas belejlige muligheder for at eftersøge mange tidligere køberes erfaringer og derfor er det smart, at du analyserer online virksomhedens anmeldelser før du handler.

Facebook byder på på samme måde ret relevante løsninger til at få indblik i internet virksomhedens popularitet. Derudover ser vi nogle internet outlets hvor folk kan ytre en omtale af købsoplevelsen, som også bør udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden finansieres af annoncer. Vi arbejder sammen med en gruppe internet varehuse hvori vi promoverer deres produkter, og indhenter honorar forudsat en af de besøgende på vores hjemmeside realiserer et indkøb.

Informationer om tilbud og e-firmaer vedligeholdes løbende, men vi ønsker ikke at tage ansvar for ændringer der potentielt er realiseret efter at vi sidste gang opdaterede websitets data.