Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Størstedelen af internet forretninger yder nu alverdens fragttyper. Den mest almindelige er for øjeblikket pakkeshoppen, som gør det muligt at hente din ordre når det passer dig. Den er altså i høj grad nem, og tit tillige den mest prisbevidste metode til levering.

En stor portion online firmaer reklamerer med dag-til-dag fragt på deres primære produkter, som alligevel står og falder med at ordren placeres tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet afsted før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Se hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt

Det er jo efterhånden temmelig praktisk for folk at søge sig frem til priser hos forskellige online firmaer på privatsite.dk og af den grund har en lang række internet shops set sig tvunget til at formindske udsalgspriserne på varerne – til børn og babyer, og endvidere også til voksne – betydeligt, og endda nogle gange præstere fragt uden betaling.

Det kan dog ikke desto mindre blive tiden værd at analysere nogle enkelte internet foretagender efter udsalg før du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at modtage den mest attraktive pris.

Du bør bare være omhyggelig med, at når en shop på nettet tilbyder varer til en udsalgspris som kan ses som utrolig lav, så kan det undertiden være et symbol på en uærlig e-handler. Bestillinger med kort er dog indbefattet af et regulativ, hvilket skærmer dig imod uærlige forhandlere på nettet.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at klare omkostningerne i flere bidder.

Før nogen bestiller i en forhandler på nettet burde man sådan set bese virksomhedens forretningsvilkår, men det er bare ikke videre interessant.

En anden valgmulighed kan derfor være at kontrollere om online butikken er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en garanti for at internet forhandleren accepterer gældende dansk lovgivning, foruden at internet forhandleren løbende revurderes af specialister der kender til reglerne på området. Desuden får du lejlighed til opbakning, for så vidt du får problemer som følge af din ordre.

En lang række online outlets giver løfte om dag-til-dag levering

Trustpilot frembyder relativt stabile muligheder for at bese ganske mange øvrige kunders oplevelser og derfor stiller vi forslag om, at du tjekker online butikkens bedømmelser forud for at du bestiller.

Facebook resulterer i lige så vel nogenlunde fine løsninger til at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed. Derudover møder vi endda e-firmaer hvor du kan forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Vores website er finansieret af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med en masse internet butikker idet vi præsenterer deres tilbud, og indkasserer godtgørelse når den besøgende vi sender videre laver en transaktion.

Orientering angående produkter og online forretninger opdateres hele tiden, men vi tager ikke ansvar for reguleringer der måtte være lavet siden vi senest opdaterede sidens informationer.